Thuiszorg Lansingerland Logo
 

Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn een thuiszorgorganisatie die persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg levert binnen regio Lansingerland en Zoetermeer. Wij zijn een kleinschalige organisatie waardoor we dichter bij de client staan. Er wordt zoveel mogelijk met vaste medewerkers in vaste wijken gewerkt, zodat u zoveel mogelijk hetzelfde gezicht ziet.
Wij zijn een erkend leerbedrijf, wij leiden mensen op tot verzorgende IG en tot verpleegkundigen, zowel op MBO als HBO niveau.

Visie Thuiszorg Lansingerland

Thuiszorg Lansingerland staat voor goede zorg en aandacht, met echt tijd voor decliënt. Wij ondersteunen de cliënt in het behouden en verbeteren van hun welzijn engezondheid, in de eigen woonsituatie waar dat mogelijk is. Autonomie enzelfredzaamheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Dit alles doen we metpassie en betrokkenheid. 

Missie
Een zorgvrager moet het leven kunnen leiden zoals hij/zij dat wilt, ook wanneer hij/zijdoor ziekte, ongeval, beperking of ouderdom belemmeringen ondervindt in zijn/haarpersoonlijk of maatschappelijk functioneren. We hebben respect en aandacht voorindividuele wensen, mogelijkheden en behoeften van onze cliënt. Dit willen we realiseren door;

  • De zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk te behouden of te verbeteren.
  • De te verlenen zorg richten op het behouden van de waardigheid van de cliënt, waarbij kwaliteit van leven belangrijk is.
  • Het actief betrekken van de naaste en/of mantelzorgers van de cliënt.
    Een respectvolle samenwerking tussen cliënt en de verzorgende/verpleegkundigen van Thuiszorg Lansingerland
  • Een effectieve samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen en andere disciplines die betrokken zijn bij de zorg van de cliënt.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 14401

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie